Härnösand: 0611-219 00
Åre: 0647-49 10 90
Sundsvall: 070-326 48 49
Örebro/Bergslagen: 019-769 02 66
0611-219 00
0647-49 10 90
019-769 02 66
FAR
previous arrow
next arrow
Slider

Revidacta Revision är en komplett och flexibel byrå med lokal förankring. Hos oss får du hjälp med allt från redovisning, lönehantering och administration till kvalificerad revision och skatterådgivning.

  • Vi vill att du som kund skall känna att vi finns som stöd för ditt företag; med vår specialistkompetens är vi din affärspartner och hjälper dig till ett framgångsrikt företagande.
  • Vi är tydligt engagerade i våra kunder och alltid tillgängliga när du behöver oss.
  • Vi arbetar tillsammans med er för att hitta bästa lösningen  – digitalt eller på ”det gamla sättet”. I alla moment finns dina behov och önskemål i första rummet.
  • Vår personal är välutbildad och har tillsammans en bred erfarenhet från företag av varierande storlek i många olika branscher.
  • Vi finns i Härnösand, Sundsvall, Åre och Örebro/Bergslagen.

Revidacta startade 2001

Revidacta grundades 2001 i Härnösand som ett enmansföretag. Revidacta etablerade sig snabbt som en flexibel byrå med stark lokal förankring och växte.

2009 startade Årekontoret sin verksamhet. 2017 utökades Revidactafamiljen med kontor i Sundsvall och Örebro/Bergslagen.

Företaget har idag 14 anställda fördelade på fyra kontor.

Vi strävar efter att ge dig som kund en trygg och säker rådgivning. Från de dagliga rutinerna kring fakturering, skatt och moms, till mer avancerad rådgivning. Vår vision är att alltid vara det bästa alternativet för dig. Välkommen!

Revidacta Revision

Några ord från våra kunder

"Revidacta är suveräna. De gör allt som har med vår bokföring att göra: månadsbokföring, moms, bokslut och revision. Det bästa med dem är kompetensen, viljan och kunnandet att backa upp och tillgodose kundens önskemål."
"Revidacta sköter vår årliga revision, men de är också ett bra bollplank när vi behöver råd i olika ekonomiska frågor överhuvudtaget. Vi bemöts med respekt av företagare som hör att vi har Revidacta som revisor."
"Sedan vi anlitade Revidacta har ekonomin blivit stabilare. Det bästa är att de är så hjälpsamma. Vi kan ringa dit när vi har en fråga som vi inte förstår och vi kan känna oss trygga med att de fixar allt utan att vi känner oss ruinerade."