Härnösand: 0611-219 00
Åre: 0647-49 10 90
Sundsvall: 070-326 48 49
Örebro/Bergslagen: 019-769 02 66
0611-219 00
0647-49 10 90
019-769 02 66
FAR

Så här tycker våra kunder

Ryggkliniken

Härnösands ryggklinik är ett kreativt team som arbetar för att utveckla metoder och behandlingar inom friskvård.

“Revidacta sköter vår årliga revision, men de är också ett bra bollplank när vi behöver råd i olika ekonomiska frågor överhuvudtaget. Vi bemöts med respekt av företagare som hör att vi har Revidacta som revisor. De är glada, positiva och duktiga inom sin profession och man känner sig alltid vänligt bemött när man kommer dit. De har alltid tid att lyssna och diskutera, och det är väldigt viktigt tycker jag. Revidacta är bra och tillförlitliga att arbeta med, du får kvalitet på den tid de avsätter och de tar inga överpriser för sitt arbete. De har spelat en stor roll för vår kvalitetssäkring vad gäller den generella ekonomin i företaget, så allt löper på ett bra sätt och sköts som det ska.”

Per-Arne Forsberg
Leg naprapat
Tova Hultqvist
Delägare i Per-Olsgården, Vallbo

Per-Olsgården

Per-Olsgården, som ligger i Vallbo i södra Årefjällen, är ett gammalt pensionat som startades på 1930-talet, med restaurang, boende, familjehem och islandshästridning.

“Revidacta gör bokslut och revision och nu har vi bestämt att de ska ta över bokföringen också för att vi inte hinner med den själva. Vi hade annan större revisionsbyrå tidigare, men det blev dyrare och de var inte så tillgängliga. Här har vi personlig kontakt med byrån och när vi bytte fick vi väldigt bra och handfasta ekonomiska råd som har gjort skillnad ekonomiskt. Sedan vi anlitade dem har ekonomin blivit stabilare. Det allra bästa är att de är så hjälpsamma. Vi kan ringa dit när vi har en fråga som vi inte förstår och vi kan känna oss trygga med att de fixar allt utan att vi känner oss ruinerade. Jag har inget negativt att säga alls, det har inte varit något problem att de finns en bit bort heller, allt har fungerat bra.”

Jeansbolaget

Jeansbolaget är en kedja på 24 butiker som finns i hela Sverige. I Härnösand är det Jenny och Rikard som driver butiken, mitt i centrum på Trädgårdsgatan.

”Revidacta är suveräna. De gör allt som har med vår bokföring att göra: månadsbokföring, moms, bokslut och revision. Med mera. Det bästa med dem är kompetensen, viljan och kunnandet att backa upp och tillgodose kundens önskemål. Vi var med på deras skattekurs i Alperna förra året och den var jättebra med ett bra upplägg och mycket intressant information som gav en del aha-upplevelser. Det var väldigt intressant att få diskutera med andra företagare som har olika infallsvinklar och olika bagage. Det känns väldigt bra att anlita ett lokalt förankrat företag som Revidacta. Vi känner att vi spelar roll för dem, att de är jätteengagerade och verkligen bryr sig om oss. Vi får den hjälp vi behöver och lite till. Vi rekommenderar dem varmt till alla.”

Rikard & Jenny Horn
Driver Jeansbolaget Härnösand